Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de EuPlatesc. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite - Sky Computers si EuPlatesc.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi Politica de confidentialitate EuPlatesc.ro si Politica de confidentialitate Sky Computers pentru mai multe informatii despre subiect.
  • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre EuPlatesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".


Nu vindem si nu dam informatiile tale personale nimanui, sub nici o conditie. Iti respectam si protejam datele personale.

Abonarea la newsletter
Dacă ai decis sa te inscri la newsletterul nostru saptamanal, te felicitam pentru ca vei fi printre primii care afla de ofertele noastre. Dezabonarea de la newsletter se face foarte simplu, printr-un singur click.

Colectarea de date in timpul comenzii
Pentru a putea procesa comenzile, colectam date cu caracter personal. Conform Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ne asumam obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau despre o alta persoana.

Prevederile Legii 677/2001 iti ofera dreptul de acces sau de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. De asemenea, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale si poti solicita stergerea acestora.