Garantia produselor

Echipamentul vandut pe www.Skycomputers.ro este de cea mai buna calitate, fabricat de cei mai buni din industrie. Chiar si asa, uneori se poate intampla sa se strice. Producatorii de echipament inteleg acest risc si si-l asuma pentru defecte de productie. Toate produsele vandute de www.Skycomputers.ro sunt acoperite de garantia de producator.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia se acorda pentru defecte de productie/fabricatie. Nu se acorda garantia pentru produsele exploatate neconform sau pentru produsele care prezinta urme de uzura excesiva.

Garantia se acorda de producator, iar termenul de rezolvare a oricarei sesizari este de 15 zile conform legislatiei in vigoare.

Toate deciziile legate de garantie sunt luate de producator sau de importatorul unic din Romania al acestuia. Toate taxele de transport sunt suportate de cumparator. Daca se dovedeste ca defectul produsului este acoperit de garantie, taxele de transport vor fi creditate catre cumparator de producatorul/importatorul unic sau www.Skycomputers.ro.

Incercam sa sprijinim cat mai mult clientii in procesul de preluare in garantie a produselor cumparate de pe www.Skycomputers.ro. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin email: contact@Skycomputers.ro sau telefonic: 0751010158.

Procesul de predare in garantie a unui produs cumparat de la www.Skycomputers.ro este urmatorul:

 Pasul 1: asigurati-va ca defectul este acoperit de garantie. Iata o lista de defecte care nu sunt acoperite:

» Semne de utilizare normala: agatare, zgariere

» Lovituri rezultate din contactul cu alte obiecte dure (tocire, crapare, spargere, fisurare).

» Lovituri rezultate in urma manevrarii agresive a produselor (aruncare, caderea produsului).

 Pasul 2: completati formularul de garantie. 

Pentru orice intrebari legate de formular sau de procesul de garantie va stam la dispozitie. Desi procedeele de garantie pot dura destul de mult, echipa www.Skycomputers.ro face tot posibilul pentru a rezolva cat mai repede cererea.

 Pasul 3: Vom contacta clientii cu detalii specifice. In functie de fiecare producator, acest pas poate dura mai mult sau mai putin, insa noi vom oferi toate informatiile de care este nevoie.