Politica de preturi

Plata produselor comandate de pe www.Skycomputers.ro se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii).

Preturile prezente pe Skycomputers.ro includ TVA (24%) dar nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura finala va fi cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. In cazul comenzilor cu plata online, cu cardul de credit, pretul va fi publicat pe site in momentul achizitiei. Nu exista limita minima de pret pentru a efectua o comanda.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari QSCERT S.R.L.. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Plata produselor

Plata produselor comandate pe www.Skycomputers.ro se face integral, in caz contrar livrarea acestora nu se va efectua. Conform celor spcificate la “Termeni si Conditii” plata se poate realiza in avans la comanda produselor sau la livrarea acestora. S.C. QSCERT S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. QSCERT S.R.L. la adresa de e-mail contact@skycomputers.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. QSCERT S.R.L.