Livrare produse

Modalitati de livrarLivrarea produselor comandate se face oriunde în România de către firme de curierat rapid. S.C. QSCERT S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Sâmbătă și Duminică nu se expediază comenzi.

Odată ce v-ați hotărât să comandați la Sky Computers, aveți la dispoziție modalitatea de ridicare a comenzii de la Sediul Sky Computers (Str. Brândușelor nr 74, et. 8, birou 28, Brașov). Reprezentanții companiilor pot ridica marfa de la sediul Sky Computers numai în bază împuternicirii și ștampilei societății.

Termenii de livrare

Livrarea prin intermediul companiei de curierat rapid se va face în termen de 2-5 zile lucrătoare din momentul confirmării pe e-mail sau telefonice de la unul dintre operatorii www.Skycomputers.ro. Termenul este valabil pentru produsele aflate în stoc, pentru restul produselor, S.C. QSCERT S.R.L. își rezervă dreptul de a conveni împreună cu clienții termenul de livrare.

Clienții vor stabili împreună cu operatorul www.Skycomputers.ro data, ora și locul livrării. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și funcționează și o reprezintă semnătura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Costuri livrare

Costul transportului este suportat de către cumpărător, dacă nu este specificat altfel, lucru care este adus la cunoștința clientului în momentul confirmări comenzii.
Transportul disponibil doar pe teritoriul României prin intermediul firmei de curierat Fan Curier.

Transportul gratuit este realizat la comenzile ce depășesc 250 de lei. 

Costul livrării comenzilor care sunt sub 250 lei este de 12 lei* la primul kilogram/colet, apoi se adaugă câte 1 leu/kg.
*Comenzile din orașul Brașov sub 250 lei, au un tarif de 10 lei pentru primul kilogram.

În cazul returnării produselor, costul transportului nu va fi restituit. S.C. QSCERT S.R.L își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor dacă nu pot fi onorate din motive independente de S.C. QSCERT S.R.L. (incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terrorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzuantelor legii românești).